2018年英语专八听力答案

2018-03-17 11:06:00来源:网络

2018年英语专八听力答案

  2018年3月17日上午11点,2018年英语专业八级考试结束,新东方在线英语专八频道考后将首发2018年英语专业八级真题、2018年英语专业八级真题及答案,以及2018英语专八成绩查询时间请考生密切关注。更多2018英语专八听力真题及答案、2018英语专八阅读理解真题及答案2018英语专八翻译真题及答案2018英语专八语言知识真题及答案2018英语专八作文真题及答案请查看新东方在线英语专八真题频道http://tem.koolearn.com/tem8/zhenti/。预祝大家顺利通过2018英语专八考试!

2018英语专八真题2018英语专八听力真题
2018英语专八阅读理解真题
2018英语专八语言知识真题
2018英语专八翻译真题
2018英语专八作文真题
2018英语专八写作真题
2018英语专八答案2018年英语专八听力答案
2018年英语专八阅读答案
2018年英语专八翻译答案
2018年英语专八语言知识答案
2018年英语专八作文答案
2018年英语专八写作答案
2018英语专八真题及答案下载2018英语专八真题及答案下载

  2018英语专八听力讲座题参考答案(网络版)

  1.our species 或其它与人类相关表达如:human beings

  2.their intelligence 或 intelligence

  3.learn from others 或 imitate or watch

  4.repeat

  5.other people`s wisdom

  6.accumulate

  7. evolutionary dilemmas或 social dilemmas

  8. watching other people

  9. systems of communication

  10. knowledge and wisdom 或 accumulated knowledge 或accumulated wisdom

  11. cooperation或benefits of cooperation

  12. establishment of identities

  13. isolation或keeping to ourselves

  14. communication

  15. different languages

2018英语专八听力会话题参考答案(网络版)

  SECTION B INTERVIEW

  1. Which aspect of the election event is the interviewee most concerned about?

  答案:D. Direction of the electoral events.

  2. Why was the announcement made yesterday, according to the interviewee?

  答案:B. The date had been set previously.

  3. According to the BBC interviewer, why did the electoral institutions want to prepare the ground?

  答案:D. To stop complaints from the loser.

  4. What did the interviewee think of the BBC’s reason of preparing the ground?

  答案:D. Ill considered.

  5. What is the interviewee’s attitude towards establishing a parallel presidency?

  答案:C. Opposed.

  6. What does the interviewee think both candidates need to do?

  答案:D. Seek support from important sectors.

  7. What was the margin of victory at the time of the interview?

  答案:C. 56%-44%.

  8. Who should be responsible for dealing with the fraud in the election?

  答案:B. Electoral institutions.

  9. What does the interviewee think of the problem in the Afghan election?

  答案:D. It occurred elsewhere.

  10. What is the interview mainly about?

  答案:A. Problems in the electoral process.




2018年英语专八听力答案

2018年英语专八听力答案

2018年英语专八听力答案



推荐阅读2018年英语专业八级成绩查询时间



【推荐】2021英语专业八级寒假冲刺集训营

寒假全力冲刺,全程直播刷题!

2020专四专八复习备考必备资料

关注新东方在线服务号回复【专四/专八词汇】

更多资料
更多>>
更多内容

专四专八基础词汇完整版电子资料

关注新东方在线服务号 回复【专四/专八词汇】

更多>>
更多好课>>
更多>>
更多资料