2019年英语专八答案

2019-03-23 11:01:00来源:网络

2019年英语专八答案

  2019年3月23日上午11点,2019年英语专八考试结束,新东方在线英语专八频道考后将首发2019年英语专八真题、2019年英语专八真题及答案,以及2019英语专八成绩查询时间请考生密切关注。更多2019英语专八听力真题及答案、2019英语专八阅读理解真题及答案、2019英语专八翻译真题及答案、2019英语专八语言知识真题及答案,2019英语专八作文真题及答案请查看新东方在线英语专八真题频道http://tem.koolearn.com/tem8/zhenti/。预祝大家顺利通过2019英语专八考试!

  PartⅠ LISTENING COMPREHENSION

  SECTION A MINI-LECTURE

  1. power and dominance

  2. make oneself big/open up

  3. make oneself small/close up

  4. the opposite/complementary

  5. occupying space

  6. gender/sex

  7. minds and bodies

  8. assertive/confident/optimistic

  9. different people

  10. a gambling opportunity

  11. dominance hormone

  12. stress hormone

  13. assertive or stress-reactive/confident or stress-reactive

  14.change our outcomes/change the outcomes

  15. do the best

  SECTION B INTERVIEW

  1. What do the speakers mainly talk about?

  答案:A. Environmental issues.

  2. What does the woman think of global warming?

  答案:C. It is just a temporary variation.

  3. What is the man mainly concerned about?

  答案:B. Negative human impact on the environment.

  4. What do the speakers both agree about on the topic?

  答案:C. Humans are damaging the earth.

  5. What is the woman’s attitude toward the topic?

  答案:C. Skeptical.

  6. According to the woman, what is the biggest problem in teaching disciplinary literacy?

  答案:C. Teachers’ misunderstanding of such literacy.

  7. What does disciplinary literacy really mean?

  答案:A. Abilities to complete challenging tasks.

  8. What would a more disciplinary assessment ask students to do?

  答案:C. Examining sources of information.

  9. Which is the best practice in teacher training institutions to promote disciplinary literacy teaching?

  答案:D. Designing learning strategies with experts from both sides.

  10. What is the purpose of the interview?

  答案:C. To explain a problem.

  Part II READING COMPREHENSION

  SECTION A MULTIPLE-CHOICE QUESTIONS

  PASSAGE ONE

  11. Wilhelm hoped he looked all right on his way to the lobby because he wanted to .

  答案:D. disguise his low spirit

  12. Wilhelm had something in common with the old guests in that they all .

  答案:C. idled their time away

  13. How did Wilhelm feel when he was crossing the lobby (Para. 2)?

  答案:A. He felt something ominous was coming.

  14. Which part of Rubin’s clothes made him look particularly awkward (Para. 4)?

  答案:B. The cuffs.

  15. What can we learn from the author’s description of Wilhelm’s clothes

  答案:D. The clothes he wore never quite matched.

  PASSAGE TWO

  16. Which of the following is NOT the author’s opinion on Ben Day and his Sun (Para. 2)?

  答案:D. Ben Day had striven for better coverage.

  17. Which of the following statements is CORRECT about Greeley’s or Bennett’s political stance (Para. 3)?

  答案:C. Bennett, as an independent, loathed established values.

  18. Which of the following figures of speech was used to describe Greeley’s manner of walking (Para. 4)?

  答案:A. Exaggeration.

  19. In Para. 5 Bennett was depicted as a man who .

  答案:B. possessed a great aptitude for journalism

  20. How was Greeley different from Bennett according to Para. 6?

  答案:C. He got initial support from a political party.

  PASSAGE THREE

  21. Which of the following words is NOT intended to suggest approval of bandits?

  答案:B. Claimed (Para. 4).

  22. Of the following reasons which is the LEAST likely one for becoming bandits?

  答案:A. They liked theatrical clothes and behavior.

  23. “…began their careers harshly victimized” (Para. 9) means that they .

  答案:C. took to violence through a sense of injustice

  24. What has made bandits suitable as film heroes is that they .

  答案:D. protest against injustice and inequality

  SECTION B SHORT-ANSWER QUESTIONS

  PASSAGE ONE

  25. In “..., and there was a certain amount of evidence to back him up (Para. 1)”, what does “evidence” refer to?

  答案:His experience as an extra actor.

  26. What is Wilhelm’s characteristic that has never changed all those years according to Para. 6?

  答案:His characteristic of being charming and pleasant.

  PASSAGE TWO

  27. Summarize in your own words the meaning of the italicized part in the last sentence of Para. 2.

  答案:Journalism was an independent, attractive profession, not affiliated to printing.

  28. What does but he seldom gave comfort to his chosen party” mean according to the context (Para. 3)?

  答案:What he did seldom accorded with his party’s interest.

  29. What is the similarity between Bennett and Greeley according to Paras. 4 and 5?

  答案:Being prosperous but discomforting and eccentric, behaving against social traditions.

  PASSAGE THREE

  30. Write down TWO features of the idealist pattern (Para. 9).

  答案:To kill for justice and help the poor.

  31. What does “hope” mean according to the context (Para. 10)?

  答案:The hope of protesting against injustice.

  32. What does “He is an individual who refuses to bend his back” mean (Para. 11)?

  答案:He would never be bought over and surrender.

  Part III LANGUAGE USAGE

  1. ∧ vast → the

  2. more → less

  3. 第二个is → is

  4. at → in

  5. required → requires

  6. mastering → mastery

  7. from → in

  8. away → away

  9. As→While

  10. their → its

  Part IV TRANSLATION

  白洋淀曾有“北国江南”的说法,但村舍的形制自具特色,与江南截然不同。南方多雨,屋顶是坡顶;这里的村舍则不同,屋顶是晒粮食的地方,而且历史上每逢水大洪泛,村民就得把屋里的东西搬到屋顶上。房屋彼此挨得很近,有些屋顶几乎相连。

  参考译文

  Baiyang Lake used to be known as “Jiangnan in the north of China”, but the shape and structure of the cottages has its own features, which is fundamentally different from that of Jiangnan. In the south there is a lot of rain, so the roof is sloping. However, the cottages here are different, and the roof is a place to dry the grain. Every time there is a flood in history, villagers have to move things from the house to the roof. The houses are so close to each other that some roofs arealmost connected.



推荐阅读2019年英语专业八级成绩查询时间

2019英语专八评分标准


【推荐】2021英语专业八级寒假冲刺集训营

寒假全力冲刺,全程直播刷题!

2020专四专八复习备考必备资料

关注新东方在线服务号回复【专四/专八词汇】

更多资料
更多>>
更多内容

专四专八基础词汇完整版电子资料

关注新东方在线服务号 回复【专四/专八词汇】

更多>>
更多好课>>
更多>>
更多资料